Tietoa Intialaisesta astrologiasta sekä tällä sivulla että toisella nettisivustollani 

Mukana Kuopion hyvinvointimessut 28.-29.9.2019 kuopiohalli ja Ilon Valkeat, Oulu, 5.10.2019 . Etukäteen saa ilmoittautua konsultaatioihin 40-80 euroa.  Oulussa pidän myös astrologialuennon.

Intialainen astrologia eli Jyotish eli Veedinen astrologia on maailman vanhin ja maailman eniten harrastettu astrologian muoto. Usko tai älä, mutta Suomessa melkein sataprosenttisesti myynnissä oleva astrologian muoto on vain "erikoistapaus" joka syntyi tiettävästä vain parituhatta vuotta sitten, kun Intiasta tulleet ammattilaiset opettivat Kreikkalaisia. Kreikkalaiset toki oppivatkin jotain, mutta esimerkiksi heille jäi väärä tieto siitä, millaista zodiakkia eli eläinrataa pitäisi käyttää. Tuolloin 2000 vuotta sitten sekä trooppinen että sideerinen zodiakki olivat "päällekkäin" samoissa asteluvuissa. Sen jälkeen ne ovat pikku hiljaa "liukuneet" toistensa ohi/yli siten, että astelukuero on nyt n. 23 astetta. Jos siis olet länsimaisen systeemin mukaan esimerkiksi krapu, olet melko todennäköisesti Intialaisen mukaan kaksonen. NO PALJON PALJON MUITAKIN PERUSEROJA LÖYTYY. Lohdutukseksi sanottakoon, että asiakkaan ei minun konsultaatioissani tarvitse lainkaan ymmärtää mitään edellä mainituista teoreettisista pohdinnoista. Konsultaatioissani asiakas mm. oppii "olemaan itse itsensä astrologi" eli laatimaan astrologisen kartan kännykällään ja lukemaan erinäisiä perusasioita kännykästään. Toki myös minun omaan asiantuntemukseen liittyvää asiakkaalle jaetaan.  Ota siis kännykkäsi mukaan !Jyotishkonsultaatioissani painotutaan asiakkaan perusluonteen ja toistuvien taipumusten tulkintaan. Tähtikartan ensimmäinen huone kertoo pitkälti luonteen perusominaisuudet, Seitsemäs huone kertoo parisuhde-elämän taipumukset ja katsotaan myös muita detaljeja: esimerkiksi jos Saturnus on 10. huoneessa, niin asiakkaalla on taipumus aina myöhästyä kaikista tapaamisista 15 minuuttia(noin). Jos asiakas haluaa, katsotaan myös tulevaisuuden trendejä. Minulle voi myös esittää toivomuksen, että en kerro lainkaan mitään negatiivista varsinkaan tulevaisuuskatsauksessa.

Puoli tuntia 40 euroa ja kokonainen tunti 80 euroa. saatavissa Kuopiossa asuville aina ja muualle Suomeen harkinnan mukaan messengerin tai facebookin välityksellä. Myös englannin kielellä.