Tietoa Intialaisesta astrologiasta sekä tällä sivulla että toisella nettisivustollani https://veda-pulse.fi/kuopion-hyvinvointimessut

Intialainen astrologia eli Jyotish eli Veedinen astrologia on maailman vanhin ja maailman eniten harrastettu astrologian muoto. Usko tai älä, mutta Suomessa melkein sataprosenttisesti myynnissä oleva astrologian muoto on vain "erikoistapaus" joka syntyi tiettävästä vain parituhatta vuotta sitten, kun Intiasta tulleet ammattilaiset opettivat Kreikkalaisia. Kreikkalaiset toki oppivatkin jotain, mutta esimerkiksi heille jäi väärä tieto siitä, millaista zodiakkia eli eläinrataa pitäisi käyttää. Tuolloin 2000 vuotta sitten sekä trooppinen että sideerinen zodiakki olivat "päällekkäin" samoissa asteluvuissa. Sen jälkeen ne ovat pikku hiljaa "liukuneet" toistensa ohi/yli siten, että astelukuero on nyt n. 23 astetta. Jos siis olet länsimaisen systeemin mukaan esimerkiksi krapu, olet melko todennäköisesti Intialaisen mukaan kaksonen. NO PALJON PALJON MUITAKIN PERUSEROJA LÖYTYY. 

Lohdutukseksi sanottakoon, että asiakkaan ei minun konsultaatioissani tarvitse lainkaan ymmärtää mitään edellä mainituista teoreettisista pohdinnoista. Konsultaatioissani asiakas mm. oppii "olemaan itse itsensä astrologi" eli laatimaan astrologisen kartan kännykällään ja lukemaan erinäisiä perusasioita kännykästään. Toki myös minun omaan asiantuntemukseen liittyvää asiakkaalle jaetaan.  Ota siis kännykkäsi mukaan !

Puoli tuntia 40 euroa ja kokonainen tunti 80 euroa. saatavissa Kuopiossa asuville aina ja muualle Suomeen harkinnan mukaan messengerin tai facebookin välityksellä. Myös englannin kielellä.